För att det ska vara ditt hem behövs du och lite stil|butik@butikstilrent.se

Vårnytt!

Hej på er!

Vintern har varit lång och våren är äntligen här med buller o bång! Så underbar den är!

Under hösten och vinterns gång så har det varit mindre aktivitet på hemsidan med nyheter osv. Detta i beroende på att jag inte har varit i tipptopp form och har varit tvungen att välja min hälsa framför. Nu ska det äntligen bli ändringar på detta 🙂

I veckan fick vi en ny leverans med alla sommarlyktorna från Majas Cottage. Dessa ligger nu uppe i butiken så passa på innan de tar slut 🙂

Denna underbart fina söndag ska spenderas utomhus och med lite lyx. Lyxen består av en brunch på Ringsjöstrands! Ett fint beläget ställe vid Ringsjöns kant här utanför Hörby! Fick det av min lillebror i födelsedagspresent så vad passar inte bättre att gå på en liten söndagsdate med min kära sambo! Sen ska det bli fint här hemma!

 

Leave A Comment