För att det ska vara ditt hem behövs du och lite stil|butik@butikstilrent.se

Nordic keramik och sommar!

Har ni varit o kikat på den fina servisen från Broste Copenhagen? Nordic heter den och är handgjord i grå nyans. Jag tycker den är så himla fin!

Hade det inte varit för att vi redan har fullt i skåpen här hemma så hade den fått komma hem till oss omedelbums! Den är stilren och passar i princip till alla stilar. Nu när det närmar sig studenten så är den fin att ge i present! Vem hade inte blivit glad att få den i present?!

Ni finner här lite inspiration till servisen o se lite mer hur den ser ut. En härlig kväll där vi serverade lite smått o gott med servisen. Vi tog vattenmelon, brie och parmaskinka på pinne och till det en öl som heter Innis and Gunn. Den har lite kola o toffee smak som går fint ihop med plocket. Till o med min svärmor gillade det som inte gillar öl annars! Ren sommar i munnen!

Leave A Comment