För att det ska vara ditt hem behövs du och lite stil|butik@butikstilrent.se

Energi!

Just nu har jag en massa energi! Det känns så himla härligt eftersom den har i princip varit försvunnen i ett år. Nu kan jag ÄNTLIGEN få spendera tid med min älskade webshop och försöka få den till det jag en gång hade som mål med den. Min 5 månader gamla dotter tar såklart sin beskärda underbara del av tiden med men jag hittar små tillfällen här och där som jag kan sätta mig framför datorn eller vara nere på lagret och pula. Men det är så skönt att ha all denna energi trots det trista gråa vädret!

Idag har det kommit två leveranser. Dels värmeljus med genomskinliga koppar från Affari, både stora och små samt en liten pall från Broste Copenhagen med väldigt fina saker! De kommer komma upp här på webshopen allihop innan veckans slut. Först ska jag hitta plats på lagret…. Jag hoppas även att alla de varor jag inte kunde lägga upp under året som gick att de också kommer upp innan helgens slut. I alla fall alla julsaker 🙂

Hoppas att ni alla har det bra!

NannaIMG_7496

By |november 19th, 2015|Categories: Okategoriserade|0 Comments

Leave A Comment