För att det ska vara ditt hem behövs du och lite stil|butik@butikstilrent.se

2017 – nya saker händer

Det var väldigt längesedan jag skrev någonting i bloggen här. Men nu ska det bli ändring på det. Det har även varit tyst från oss på Facebook och Instagram sedan i jul och det har sina små förklaringar. Anledningen ser ni i bilden –  en liten bebis är på väg. Jag har en väldig foglossning och är till största delen av tiden i soffan eller sängen liggandes eftersom jag är 100% sjukskriven. Det kommer in ordrar varje dag och de skickas såklart! Men mycket mer än så finns det inte energi till. Men nu är ju snart de nya Majalyktorna här och det kliar i fingrarna som bara den att få skicka iväg dem till er som har beställt och få lov att göra lite mer än vad som händer just nu.

Många av er kunder vet att vi prioriterar er kunder i alla lägen och många har varit hemma hos oss och hämtat varor och även handlat. Målet för 2017 är att vi ska få ett nytt rum i huset som har en egen ingång och där det kan bli lite mer butik än lager. Vi hoppas i alla fall att vi kan ha det så. Det kommer bli lättare att kunna betala på plats och framförallt kunna se alla varor som vi har! Vi har som mål att bli klara med rummet till butiken till sommaren och gärna tidigare. Dock måste vi vara realistiska när vi har en nyfödd liten bebis och en liten tjej som blir 2 år till sommaren. Men vi gör lite på det varje dag här hemma och vi känner ett stort hopp att ha det klart till sommaren runt början av juni.

I produktsortimentet kommer även nya saker hända under året och för att få plats med alla nya saker så kommer det vara en del utförsäljning. Inte på Majalyktor och visst sortiment som alltid finns i lager (ex Nordic serien) men på mycket annat. En del ligger på rean redan och det kommer fyllas på under årets gång. Vi har MASSOR av produkter på vårt lager som inte är uppe på webben men det kommer komma varje dag en till två nya produkter. Det går inte alltid att få produktbilder till dem så då får man själv ta och redigera osv och det tar tid. Men skam den som ger sig!

Ni är alltid välkomna att handla hos oss eller att hämta varor om ni vill det. Ring eller skicka ett sms så ni vet att vi är hemma bara. Det gör inget om det så är en helgeftermiddag eller som en kund som kom klockan 9 en söndagsmorgon som var i panik efter en present. Kan vi hjälpa er så gör vi det! Vi tycker det är så roligt när ni kommer!

Hoppas att ni alla har fått en bra början på 2017 och att året fortsätter bra för er! Håll utkik här eller på Instagram/Facebook för info om leveranser o dyl.

Ha en underbar onsdag!

By |februari 1st, 2017|Categories: Okategoriserade|0 Comments

Leave A Comment