För att det ska vara ditt hem behövs du och lite stil|butik@butikstilrent.se

Premiär!

Äntligen är det dags att öppna sidan! Som vi har LÄNGTAT efter denna dagen! Det är så att vi har fått nypa oss själva i armen några gånger!

Flera gånger har vi trott att det har varit dags och blivit uppspelta men så har någon lite teknisk problem gett sig tillkänna. Det har blivit lite som vargen kommer. Men nu så är det äntligen dags och vi har sagt ” Är det säkert?” rädda för att snubbla på mållinjen ännu en gång. Men nä det var så sant så! Och OM vi är glada!

Under tiden kommer det läggas upp mer bilder och ännu mer produkter. Nyheter kommer att komma hela tiden så håll utkik här, på Facebook och på Instagram.

Om det är någon produkt som ni är osäkra på, ifall den passar in i ert hem exempelvis, så skicka en bild till oss! Vi hjälper gärna till att se till så det passar fint in hos er! Eller om ni vill se en ljuslykta tänd som inte redan har en bild uppe, skicka en fråga om det så skickar vi er en bild på det!

Imorgon måndag kommer det upp nya produkter från Broste Copenhagen med kuddar och mattor. Kommer även fotografera lite mer produkter i lite miljöer. De bilderna dyker upp här inom kort!

Dra inte er för att fråga oss saker, komma med synpunkter och allt vad det nu kan vara för det tas varmt emot! Man kan alltid bli bättre 🙂

 

Här ser ni Zig Zag lykta från Broste. Den är helt underbart mysig! Finns i både turkos och koppar! Det får bli öppningsbilden och den första inspirationsbilden!

 

Varmt välkomna till oss och hoppas att ni kommer tycka om sidan och webbutiken!

Kram från oss på Stilrent

By |maj 18th, 2014|Categories: Allmänt|Tags: |0 Comments

Leave A Comment