Bakgrunden och syftet

Nanna heter jag som driver denna lilla webbutik. Med ett enormt intresse för inredning sedan tidig ålder tog jag steget från fysisk butik till webben för att kunna nå ut till så många fler. Jag öppnade en fysisk butik i Lund men då intresset på nätet var så mycket större än handeln inne i Lund valde jag att stänga butiken och bara köra på nätet istället.
Stilrent har inte funnits länge och att det finns stor konkurrens på nätet är väl medvetet. Men vi hoppas på att kunna erbjuda ett underbart sortiment som är lite annorlunda från alla andra. En service som är utöver det vanliga och att glädjen över vårt arbete speglar sig här och smittar av till er. Att ni kan finna det lilla extra och om ni inte gör det så gör vi vårt bästa att försöka hitta det åt er!

Var är vi?

I mitten av Skåne finns Stilrent i den lilla orten Hörby. Där är både lager och kontor. Om det är så att man är sugen på att kika förbi så får man gärna göra det, bara man ringer innan.

Sortiment

Sortimentet uppdateras hela tiden och man kan se nyheter och erbjudanden i vårt nyhetsbrev eller i bloggen. Detta dock med reservation för slutförsäljningar och felskrivningar i texterna och priserna.
Ska Ni bort på kalas eller middag och behöver Er vara som present så slår vi gärna in det till Er. Lätt att kunna kika på det när det kommer så det uppfyller Era förväntningar utan att förstöra presenten.

Kontakta oss

Telefon mån-fre 8-16 070-207 00 14
Adress: Tulpangatan 10, 242 34 Hörby

 

[map address=”Tulpangatan 10, 242 34 Hörby” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes”][/map]

 

Stilrent tillhör Nanna Oscarsson AB med organisationsnummer: 556881-4668 och innehar f-skattesedel.

 

Varmt välkomna!
[separator top=”40″ bottom=”40″ style=”dashed”]
[person name=”Nanna Oscarsson” picture=”http://butikstilrent.se/wp-content/uploads/2014/03/nanna-150×150.jpg” pic_link=”” title=”Ägarinna till Butik Stilrent” email=”butik@butikstilrent.se” facebook=”https://www.facebook.com/butikstilrent” twitter=”” linkedin=”” dribbble=”” linktarget=”_blank”][/person]