[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_portfolio content_length=”” layout=”grid” portfolio_title_display=”” portfolio_text_alignment=”” portfolio_layout_padding=”” excerpt_length=”55″ cat_slug=”” filters=”yes” boxed_text=”” picture_size=”” columns=”4″ column_spacing=”20″ number_posts=”10″ strip_html=”default” pagination_type=”default” one_column_text_position=”below” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

 • Out of stock
  STRL 9X10 CM FINISH SILVER TEXT: STORT TACK MED INRIKTNING TILL FRÖKEN/PEDAGOG/LÄRARE SÄLJS MED 10% FÖRMÅN TILL BARNCANCERFONDEN!   Tips! Brunte är en populär produkt att hänga på cellofankitet!
 • Out of stock

  Tack

  99.00 kr
  Tack lyktan är med silver/vit finish och har texten: Av hela mitt hjärta tack! Lyktorna är 9 x 10 cm  och ljusen som passar bäst till är stora värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till Barncancerfonden  
 • Out of stock

  Dala

  99.00 kr
  En somrig lykta med mönster av dalahästar i silver/vit finish. Lyktorna är 9 x 10 cm  och ljusen som passar bäst till är stora värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till Barncancerfonden  
 • Out of stock

  Love låg

  99.00 kr
  Love lyktan är en fin kärlekslykta med fina ord och meningar om kärlek i texten. Den är silver på utsidan och vit på insidan. Lyktorna är 9 x 10 cm  och ljusen som passar bäst till är stora värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till barncancerfonden.  
 • All You Need Is Love är lyktor i rosé finish på utsidan och med en finish av silver på insidan. Lyktorna är 7 x 8 cm  och ljusen som passar bäst till är små värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till barncancerfonden.  
 • Out of stock

  Svärmor

  79.00 kr
  Det är väl klart att svärmor också ska ha en present! Perfekt present att visa sin uppskattning till henne! Lyktorna är 7 x 8 cm  och ljusen som passar bäst till är små värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till Barncancerfonden  
 • Out of stock

  Sommar

  99.00 kr
  En lykta med somrigt mönster och text i silver finish och insidan är grön. Lyktorna är 9 x 10 cm  och ljusen som passar bäst till är stora värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till Barncancerfonden Tips! Lägg till den lilla trähästen Brunte i gult eller blått till presenten! Vi kan slå in lyktan i paket eller cellofan skriv gärna det notisen i kassan i så fall!
 • Student

  79.00 kr
  Student är en lykta med silver/vit finish och text från Sjung om studentens lyckliga dar! Helt perfekt present att ge bort till studenten! Lyktorna är 7 x 8 cm  och ljusen som passar bäst till är små värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till Barncancerfonden Tips! Få lyktan i cellofan med den blå eller gula lilla trähästen Brunte! (se produktbild) Skriv i notis i kassan att du vill ha den med cellofan så fixar vi det!
 • Out of stock

  Min familj

  99.00 kr
  Min familj är en lykta i silver/vit finish med en fin inspirerande text om familjen! Lyktorna är 9 x 10 cm  och ljusen som passar bäst till är stora värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till barncancerfonden.  
 • Original lyktan är en av de lyktor som Majas Cottage började med. Här har ni den i röktonat silvrigt glas. Denna produkt är slut hos leverantören sedan och kommer inte åter. Dessa är de som stödjer bröstcancerfonden. Lyktorna är 9x10 cm och är tillverkade i kraftigt glas med förstärkt botten.
 • Out of stock

  Pappa lykta

  99.00 kr
  Pappalyktan är en väldigt fin present på Fars Dag! Den är i silver och har följande text: En snäll manlig förälder som inspirerar och ställer upp för sitt barn. En man med stort tålamod och förståelse. Någon som är väldigt uppskattad och älskad av sitt barn Jag älskar dig pappa Lyktorna är 9x10 cm  och ljusen som passar bäst till är stora värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till barncancerfonden.
 • Kindness

  85.00 kr
  Kindness är en vit lykta med texten: Kindness doesn't cost a damn thing - sprinkle that shit everywhere. Lyktorna är 9 x 10 cm  och ljusen som passar bäst till är stora värmeljus.  För bästa effekt använd gärna ljus med genomskinlig kopp. För varje lykta går 10% till Ung Cancer.