Sommar!

Hej på er!

Hoppas ni har en härlig sommar! Här har vi haft lite semester och fått omfokusera lite. Nu är vi tillbaka på banan igen och nu kommer det hända saker ofta här, på Facebook och Instagram. Ni följer oss väl?

Vi kommer även att inte bara fokusera på våra varor här på bloggen utan även mycket som händer runt omkring oss. Allt som kan inspirera en vardag till att bli lite roligare och som vi kan använda oss av i vårt hem 🙂 Vi tipsar om det är något ställe vi varit på som bara var wow eller kanske något gott som skapats i köket som vi gärna vill dela med oss av.

Nu när det varit lite mörkare kvällar när det varit dåligt väder så har vi tänt lite mysiga lyktor… Dessa som ni ser här är lyktor från Broste Copenhagen som finns i webshopen. Superfina!

Ha en fin dag!

 

Leave A Comment